Nyelv: limba nyelv           

Május 1

2000 méteres csúcsok, termál, SPA, off-road

Az ajánlatunk széles skálán mozog: off-road a Kelemen-havasokban, termálfürdő, szelíd dombok, biciklitúra, tágas tér a játékhoz. Május elsején a gyönyörű Kelemen-havasok és Görgényi-havasok lábánál élvezheti a tavasz első napsugarait. A nyugodt, békés környezet pedig feltölti energiával, és erőt ad a folytatáshoz. Szeretettel várjuk április 28-a és május 2-a között. A kirándulás ára 400 lej/felnőtt. 5 és 14 év közötti gyerekeknek 350lej. Az ár tartalmazza a szállást, napi három étkezést, off-road túrát. A programok és kirándulások esetében felárat számolunk.

Kikapcsolódás a családdal

A szabadság adta boldogság Maroshévizen egyenlő a családi vakáció adta örömökkel!

Olyan felhőtlen lehet a családi vakáció, hogy már az első reggelinél közelebb érezzük magunkat a szeretteinkhez. Persze a gyerekek türelmetlenek, és alig várják, hogy saladgáljanak kint a természetben. Nem kell aggódni, ők és a felnőttek is megtalálják a kedvükre valót. A Maros völgye és a bámulatos hegyek között fekszik Maroshéviz fő turista atrakciója, a Bánffy termál strand. A Kelemen-havasok hegyvonulata lélegzetelállító látványt nyújt, a család elfelejti a hétköznapok aggodalmait, eltávolodik a városi nyüzsgés, és a stressz köddé válik. Egy boldog, örömökben teljes szabadság elhozza a boldogságot, és ez akkor is áthatja a családot, amikor a vakációnak már vége.

Farkas-lak turistaház bérlés

A Farkas-lak kiadó a hétvégére, 2 napra, péntektől vasárnapig. Maximális befogadóképessége 30 személy.

Gyerektáborok

A nyári táborok különböző foglalkozások köré összpontosulnak. Szakmailag felkészült csoportvezetőkkel tartunk túlélő, kézműves, fotó és nyelv táborokat.

Osztálykirándulások

cazareschi

A Farkaslak kitűnő szálláslehetőség osztálykirándulásra is. Elérhető áron kibérelhető az egész ház. Számos szórakozási lehetőség adott: házibuli, túrázás a környéken, strandolás a Bánffy-fürdőn.