Nyelv: limba nyelv           

Karácsony a hegyekben

Töltse a család mesés helyen 2020 karácsonyát! Periódus december 23-26

A Farkas-lak turistaház szeretettel várja a családokat az ünnepi időszakra is, távol a rohanástól és a város zajától! A kandalló melege és a havas táj szépsége meghitté, az otthonos környezet és a fenyő illata családiassá varázsolja a helyet, hogy az ünnepet valóban átélhessék! A fűtött dézsa segít az ellazulásban, míg az aktív pihenőkre várnak a mindössze 3 km-re lévő sípályák! Amit biztosítunk: teljes körű ellátás 3 napra, 3 éjszakára, reggel svéd asztal, ebéd, vacsora, desszert.
Mindez elérhető 450 lejért/ fő (12 év felettieknek) és 360 lejért / fő (6-11 éveseknek).

Kikapcsolódás a családdal

A szabadság adta boldogság Maroshévizen egyenlő a családi vakáció adta örömökkel!

Olyan felhőtlen lehet a családi vakáció, hogy már az első reggelinél közelebb érezzük magunkat a szeretteinkhez. Persze a gyerekek türelmetlenek, és alig várják, hogy saladgáljanak kint a természetben. Nem kell aggódni, ők és a felnőttek is megtalálják a kedvükre valót. A Maros völgye és a bámulatos hegyek között fekszik Maroshéviz fő turista atrakciója, a Bánffy termál strand. A Kelemen-havasok hegyvonulata lélegzetelállító látványt nyújt, a család elfelejti a hétköznapok aggodalmait, eltávolodik a városi nyüzsgés, és a stressz köddé válik. Egy boldog, örömökben teljes szabadság elhozza a boldogságot, és ez akkor is áthatja a családot, amikor a vakációnak már vége.

Farkas-lak turistaház bérlés

A Farkas-lak kiadó a hétvégére, 2 napra, péntektől vasárnapig. Maximális befogadóképessége 30 személy.

Gyerektáborok

A nyári táborok különböző foglalkozások köré összpontosulnak. Szakmailag felkészült csoportvezetőkkel tartunk túlélő, kézműves, fotó és nyelv táborokat.

Osztálykirándulások

cazareschi

A Farkaslak kitűnő szálláslehetőség osztálykirándulásra is. Elérhető áron kibérelhető az egész ház. Számos szórakozási lehetőség adott: házibuli, túrázás a környéken, strandolás a Bánffy-fürdőn.