Limba: limba nyelv           

Evenimente: botez, reuniune de clasă

Organizăm mese festive pentru 20-35 de persoane

Căutați un loc perfect pentru a sărbători botezul micuțului dumneavoastră? Sărbătoriți ziua specială cu stil într-un loc pitoresc!

Restaurantul Farkas este locul perfect pentru a vă rezerva botezul. Cu decoruri frumoase în aer liber și un spațiu interior pentru oaspeți, personal profesionist și un meniu de înaltă calitate, pregătit de bucătarii noștri experimentați: tot ce vă rămâne este să aveți parte de o experiență de neuitat.

Personalul nostru se va ocupa de fiecare detaliu, astfel încât să vă puteți relaxa știind că totul a fost rezolvat înainte de sosirea acestei zile speciale.

Preț meniu eveniment 1

Preț meniu eveniment 2

Preț meniu eveniment 3Evenimente aniversare

Sărbătoriți aniversarea și căutați locul perfect?

Restaurantul Farkas este alegerea ideală! Oferim o atmosferă familială, vă asigurăm că ziua dvs. specială va fi memorabilă. În timp ce vă relaxați, locul nostru de joacă pentru copii este modalitatea perfectă pentru că și ei să se bucure de timpul lor, știind că sunt în siguranță în incinta restaurantului.

Alegeți din oferta noastră cel mai potrivit meniu pentru evenimentul special! Toate preparatele noastre sunt gătite din ingrediente proaspete și de calitate. De asemenea, avem opțiuni pentru a satisface nevoile și preferințele celor care suferă de alergii sau intoleranțe alimentare.

Indiferent de alegerea dumneavoastră, suntem convinși că meniul nostru va fi un succes și va face ca evenimentul dumneavoastră să fie unul memorabil.

Preț meniu aniversar